Tid til hækkeklipning!

27 august 2020
Anne-Mette Hansen

En nyklippet hæk er bare super skøn! Det føles rart for øjet at se på den. Og naboen brokker sig ikke over, at du ikke har klippet din side. Men hvad nu hvis, du ikke selv orker årets hækkeklipning? Måske har du ikke det rigtige udstyr til det? Eller bare ikke energien til det hårde fysiske arbejde, det er at klippe hæk. Så kan det altså godt betale sig at få professionelle til at klare opgaven. Psst.. de er helt sikkert også hurtigere til det, end du er. Et stort plus er også, at du ikke skal tænke på at rive alt haveaffald væk. 

Hyr professionelle til hækkeklipning

Der findes haveservice firmaer i næsten alle byer, selv små byer ude på landet. Der er nemlig rigtig mange, der beskæftiger sig med havearbejde, hvad enten de er udlærte gartnere eller blot dygtige, ufaglærte folk med hænderne skruet godt på.

Men hvor finder du et godt firma, der tilbyder haveservice som f.eks. hækkeklipning? Holder du til i Jammerbugt kommune? Så skal du se nærmere på firmaet Lica Totalservice. De tilbyder nemlig billig og effektiv hækkeklipning i Jammerbugt!

Haveservice fra Lica totalservice

Lica Totalservice tilbyder alle former for services inden for haveservice. Det er både hækkeklipning, græsklipning og generel vedligeholdelse af din have. Således at hele din have ser flot. Du kan købe dig til deres services på et bestemt tidspunkt af året, f.eks. når hækken trænger til at blive klippet. Men du kan også bruge dem til at få slået græsset hver uge eller få gjort haven pæn en gang om måneden. 

Deres hækkeklipning service inkluderer både klipning af hele hækken og bortskaffelse af haveaffaldet derfra. Altså en totalløsning der gør, at du ikke skal bekymre dig om noget eller gøre noget selv.

Vil du bestille hækkeklipning i Jammerbugt? Kontakt Lica Totalservice på deres hjemmeside, og få et helt uforpligtende tilbud på netop den haveservice du skal bruge.

Flere Nyheder