Spar penge uden at skrue ned for varmen med en varmepumpe

07 oktober 2019
admin

Er dit hjem klima og miljø venligt? Det spørgsmål er der mange, som stiller sig selv i denne tid. Om sommeren tænker man måske ikke så meget over det, men de kolde vinter måneder afslører en del om vort private energi forbrug. Det er nemlig her, vi fyrer op under radiatorerne. Og hvis disse benytter vand, som er varmet op af et gammelt og slidt olie, pille eller gas fyr, er det slet ikke sikkert, at du er så miljørigtig, som du måske går og tror.

Et udtjent fyr er nemlig på ingen måde så effektivt i sin udnyttelse af det tilførte brændstof, som det var i sine yngre dage. Til omkostningerne ved det øgede brændstof forbrug skal du lægge udgifterne til reparation, rensning og vedligeholdelse af det gamle fyr. Og så vil det snart stå klart, at det langt bedre kan betale sig at skifte til en moderne og energi effektiv luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe?

Når du vælger at skrotte fyret til fordel for en ny luft til vand varmepumpe, får du ikke alene fordelen af et langt lavere energi forbrug – og dermed færre udgifter til opvarmning af dit hus. Du får også et varme system med en langt højere driftssikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om rensning, vedligeholdelse eller reparation i mange år. En moderne varmepumpe er langt mere medgørlig end et gammeldags fyr. Og selv på de koldeste dage vil en luft til vand varmepumpe kunne sørge for varmt vand i såvel haner som i radiatorer og gulvvarmenet.

Hvem kan hjælpe mig finde min rette luft til vand varmepumpe?

Er du i tvivl om, hvilket mærke varmepumpe eller hvilken model eller størrelse, du skal vælge, kan du kontakte de dygtige håndværkere hos Vester Hornum Smede & VVS ApS, som gerne hjælper med såvel indkøb som installering af varmepumpe. Læs mere på https://vhvvs.dk/ 

Flere Nyheder