Sådan start du din tilbygning

21 juli 2020
cecilie_mortensen

Hvis du går med tanker om, at din bolig skal udvides, så er der gode muligheder for, at du kan få lavet en god løsning, du kan være tilfreds med i mange år frem. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvor skal du starte? En oplagt mulighed er, at du finder en tømrer, som kan lave arbejdet for dig. Især hvis ikke du selv har lyst til at kaste dig ud i byggearbeje. Men også hvis du gerne vil have et godt resultat. 

Men hvad er de første skridt, når der skal laves en tilbygning? Hvis ikke du har fået det lavet før, du kan du blive guidet på vej her. 

Gør dig tanker omkring din tilbygning

Udover at der skal indhentes byggetilladelse fra kommunen, så skal du også forholde dig til, hvad du ønsker med din tilbygning. Med det menes der – hvor meget skal der bygges til? Hvordan skal det se ud? Og er der nogle bestemte ønsker og behov, som tilbygningen skal tage højde for? Alle disse ting er også nogle, som du skal vende med den tømrer, du skal bruge. Og hvis du finder et firma, som også er gode til at rådgive dig, så kan de sikkert også komme med input til løsninger, som du ikke selv havde tænkt på. 

Vær grundig når du hyrer en tømrer

Når du skal finde den tømrer, du vil bruge til opgaven, så brug gerne lidt tid på at undersøge de firmaer, du har i tankerne. Dit slutresultat afhænger nemlig også meget af, hvor dygtig den enkelte tømrer er. For den gode tømrer vil værne om sit håndværk – og det vil du kunne se på den løsning, du får. 

For at komme godt fra start, kan du søge efter en god tømrer i Odense. Du vil opleve, at der findes dygtige Odense tømrere, som kan levere et godt stykke arbejde. 

Flere Nyheder