Renover dit hegn for en flot have

23 august 2021
Steffen Hansen

Et hegn er en fantastisk og nem måde at holde uvedkommende ude fra ens grund. Det er nemt at sætte op, det har ikke ventetid, som hvis man planter en hæk, og der er mange forskellige hegn at vælge imellem. Ved at renovere dit hegn, kan du hurtigt ændre udseendet på din grund, og få det til at udstråle noget nyt og flot.

Et træhegn

Hvis du har et hegn af træ, så kan der gennem årene gå forrådnelse i træet, hvis det ikke er behandlet ordentligt. Derfor er det en god idé løbende at vedligeholde og renovere hegnet. Hertil anbefaler vi, at man bruger en god træ pleje, som kan beskytte træet, og sørge for, at det holder mange år endnu.

Hvis du skal bruge en god træpleje, så kan vi på det højeste anbefale at købe den fra traeplejedanmark. Her har de et stort udvalg af fantastiske produkter, som virker! Find dem her: https://www.traeplejedanmark.dk/

Et stålhegn

Er du ikke til et træhegn, så kan det være du har et stålhegn i stedet. Et stålhegn kan holde i mange år, og kræver kun løbende vedligeholdelse med stort mellemrum. Hvis du står og skal vedligeholde dit stålhegn, så er det en god idé at undersøge om der er steder, hvor det er begyndt at ruste. Hvis dette er tilfældet, så kan du slibe rusten ned, behandle regnet og efterfølgende give det en omgang maling.

Ved at male hegnet giver du det nyt liv, samtidig med, at du beskytter stålet fra direkte kontakt med vand, sne og andre ting, som kan være med til at få det til at ruste.

Murstensvæg

Det er ikke rigtig et hegn, men man kan også bruge en murstensvæg til at holde uvedkommende ude fra sin grund. Dette kræver ikke meget vedligeholdelse, men vi anbefaler stadig, at man holder øje med væggen gennem årene, så man kan komme det på forskud, hvis der skulle ske noget med den.

Flere Nyheder