Perioder med travlhed hos maleren i Karlslunde

09 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er visse professioner, hvor man ved, at der er travlt hos nogle folk, for man kan vist for eksempel roligt sige, at for dem, der sælger grantræer, så er det julen, som der – vitterligt – er den travleste tid.

Og selvom professionelle folk kan få særtilladelser til at skyde fyrværkeri af på andre tidspunkter end til nytår, så er der mange fyrværkerifirmaer, som der satser hårdt på nytårssæsonen, hvor den store indtjening skal komme.

Sådan noget som at plukke jordbær kan man jo heller ikke gøre hele året rundt udenfor, så man er nødt til at finde sig noget andet at tage til på andre tidspunkter.

Der er endda nogle, der spekulerer i at arbejde hårdt det halve år, så de kan slappe af den anden halvdel af året og dyrke deres hobby.

Men hvordan forholder det sig med maleren og i denne henseende Malerkarlslunde.dk?

maler karlslunde

Maleren i Karlslunde har tit travlt

Her kan de travle perioder variere en del, for det er ikke som sådan til at sige, hvornår man skal have malet meget eller lidt, og selvom man måske ved, at en kunde burde ringe nu, fordi det er tid til at få malet over igen, så ringer de ikke til en eller venter ved telefonen efter det opkald.

Derfor kan det overraske et firma, at der pludselig er meget arbejde at lave, men de skal nok stå klar til at klare det i det omfang, som de er i stand til, for de gør ikke noget halvt, men de vil selvfølgelig gerne tilfredsstille så mange kunder som muligt.

Derfor kan denne maler i Karlslunde måske opleve, at der er mange ordrer i bogen en periode, så man må forklare nye kunder, at der er lange ventetider på at få besøg af dem.

Mens man andre gange har godt plads i kalenderen til at udføre opgaver.

Sådan kan det variere.

Flere Nyheder