Miljøvenlig opvarmning med en varmepumpe

07 oktober 2019
admin

Hører du til det flertal af danskerne, som gerne vil gøre en indsats for et grønnere miljø og en bæredygtig fremtid? Vil du og din familie gerne leve mere klima venligt – og samtidig spare en god sjat penge oven i hatten? Og varmer I jeres hus op ved hjælp af dårlige elektriske radiatorer eller et gammelt, slidt fyr? Så har I faktisk mulighed for at foretage drastiske ændringer, som er i såvel klimaet og miljøets som i jeres familie budgets favør. I kan nemlig skifte jeres nuværende opvarmnings løsning ud med en smart og moderne varmepumpe.

Hvorfor er en varmepumpe bedre end fyr eller elvarme?

De nye varmepumper er p.t. de mest miljøvenlige måder, hvorpå du kan opvarme din bolig. Dette skyldes, at en varmepumpe anvender en teknologi, som er mere energi effektiv end traditionelle opvarmnings metoder. En luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe udnytter, med andre ord, den tilførte energi meget bedre end et fyr eller en elovn. Du får meget mere varme for pengene, når du skifter fyret eller elradiatorerne ud med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en varmepumpe, skal du først og fremmest kigge på din nuværende opvarmnings metode. Er det fyret, der skal skiftes ud, skal du vælge en luft til vand varmepumpe, hvis du ønsker at bevare dine vand radiatorer. Varmer du op ved hjælp af elektricitet, kan du skrotte de ineffektive radiatorer til fordel for en luft til luft varmepumpe. Hvilken størrelse og kaliber, du skal vælge, afhænger af størrelsen på din bolig og af din families behov.

Hos Gram Energi kan du finde et bredt udvalg af de nyeste varmepumpe fra Panasonic, som modsvarer ethvert behov. Find din nye varmepumpe på https://www.gramenergi.dk/ 

Flere Nyheder