Med drypvanding kan du både spare vand og få et større udbytte i køkkenhave

19 november 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du har en køkkenhave, bruger du sikkert en del tid på at vande den nu. Vandet er jo afgørende for, at dine planter i køkkenhaven kan overleve og kan give et godt udbytte. Men der er faktisk ingen grund til, at du bruger en masse tid på at vande. Med et vandingsanlæg i køkkenhaven kan du helt slippe for at skulle ud at vande. Samtidig kan du sørge for, at dine planter får det vand, de har brug for. 

Ja, ikke bare det, du bruger faktisk mindre vand, selvom planterne får det vand, de har brug for. Der er nemlig ikke et lige så stort spild af vand, når du vander med et vandingsanlæg. Derudover viser undersøgelser, at du får et udbytte, der er 20-30 % større ved at vande på denne måde. Der er altså masser af fordele ved det. 

Endelig kan du selvfølgelig også nemmere dæmme op for risikoen for, at dine planter får svamp. Hvis du vander dem med vandkande eller haveslange nu, kan det være svært for dig at undgå, at du rammer dem med vand. Hvis de ikke når at tørre ordentligt, kan det give anledning til svamp eller meldug. 

image

Find et vandingsanlæg, der passer til dig 

Er du blevet overbevist om, at et vandingsanlæg vil være det rette til din have, kan du for eksempel se nærmere på forhandleren directespana.dk. De har nemlig et stort udvalg af vandingsanlæg, og du vil derfor nemt kunne finde det, der passer til din køkkenhaven. Se mere her

Hvilket anlæg, der er det rette for dig, kommer jo selvfølgelig helt an på, hvor stor din køkkenhave er, hvilken form den har, og hvilke planter i din have, der har brug for vand. Der er altså en del at tænke over, men du kan altid få hjælp, hvis du henvender dig til directespana.dk. 

Flere Nyheder