Maleren fra Østerbro vil lige spørge, om alt skal males

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man laver en aftale med maleren på Østerbro, så er man som regel ret enige om, hvad det er, som der skal laves.

Nogle er meget detaljerige i deres beskrivelser, mens nogle er mere overordnede, fordi de regner med, at det er noget, som maleren selv kan regne ud.

Men det er jo også malerens opgave at sørge for, at kunden bliver tilfreds med det arbejde, de udfører, i sidste ende, for det er jo dem, som der skal leve med det.

Så hvis maleren her føler, at der mangler informationer om, hvad der skal gøres, eller hvor omfangsrigt det skal udføres, så kan det blive nødvendigt at spørge ind til det.

For det er ikke altid, at man kan begynde på et malerprojekt og så holde inde i begyndelsen eller midtvejs for at ændre det – og da slet ikke når man er nået hen til slutningen af projektet.

maler østerbro

Maleren fra Østerbro vil skam kun lave det, som du ønsker

Det er jo uheldigt, hvis man er gået forbi hinanden, og hvis kunden ikke er hjemme til lige at kigge på det løbende, eller maleren så kan spørge ind til det, så må man satse på, at man gør det godt nok ud fra det, som man har fået at vide, for opgaven skal jo laves i det tidsrum, som der er aftalt.

Men man kan ikke læse, hvad kunden mente, så måske blev der sagt én ting, men man mente noget andet, så man gik forbi hinanden.

Måske finder maleren nogle tegninger på en væg, noget kunstværk eller andet, som der er malet på, og så kan det jo være et godt spørgsmål, om det er noget, som man skal male over eller ej.

Kunden kunne have tænkt, at det giver sig selv, at det skal man ikke, men derfor kan maleren måske spørge for at være på den sikre side.

Flere Nyheder