Lad en boligadvokat hjælpe dig trygt gennem dit boligkøb

23 januar 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal du i nærmeste fremtid købe hus eller lejlighed? Så bør du alliere dig med en erfaren boligadvokat.

Hvad kan jeg opnå ved at hyre en boligadvokat?

Det at købe en bolig er en smådyr affære. Du skal ikke alene påregne en væsentlig udgift i forbindelse med selve anskaffelsen – måske endda mange millioner kroner.

Der er også omkostninger ved det at flytte og renovere den nye bolig. Og så er der alskens salærer og afgifter som skal betales hver gang du køber en ny bolig.

Derfor ønsker du sikkert at spare hvor du kan. Du tænker måske at en boligadvokat repræsenterer endnu en unødvendig udgift som kan forbigås. Men dette kan hurtigt vise sig at være en virkelig dårlig beslutning.

image

Med en boligadvokat til hjælp vil du nemlig på sigt kunne spare en masse penge. Du vil i hvert fald kunne undgå risikoen for at sætte dig i en bolig som i løbet af årene kan komme til at koste dig både ærgrelser og økonomisk tab.

Når du lader en boligadvokat gennemgå forholdene omkring din bolig kan du nemlig sikre dig imod teknisk insolvens i fremtiden samt fald i boligens værdi. Og det er da værd at tage med når man står for at skulle vælge den bolig som skal udgøre rammen om familiens liv de næste mange år.

Hvad gør boligadvokaten?

Din boligadvokat sætter sig grundigt ind i al relevant dokumentation som hidrører fra boligen.

Ved gennemlæsning af eksempelvis budgetter og regnskaber for boligforeningen hvori din nye lejlighed har sin beliggenhed eller lokalplaner for området omkring drømmehuset vil din boligadvokat hurtigt kunne fange de forhold som kunne have indflydelse på din beslutning om et køb. Og så kan din boligadvokat sørge for at gøre dig opmærksom på disse.

Find din billige boligadvokat online hos eBoligadvokat – klik ind på eBoligadvokat.dk og læs mere.

Flere Nyheder