Lad din boligadvokat hjælpe med formalia omkring boligkøb

31 marts 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle købe ejerbolig – måske endda din første af slagsen? Så bør du skaffe kontakt til en kompetent boligadvokat.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe i forbindelse med boligkøb?

En dygtig og erfaren boligadvokat kan være til stor hjælp når du skal købe bolig. Når du køber hus eller lejlighed er det som regel ikke småbeløb der er tale om – og derfor bør du altid sørge for at træffe den endelige beslutning om køb på et rigeligt oplyst grundlag. Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

For at skaffe dig det nødvendige overblik over alle de forhold som vedrører køb af bolig skal du nemlig sørge for at få læst al den dokumentation igennem som vedrører boligen og selve handelen. For de fleste ejerlejligheders vedkommende drejer det sig om ejerforeningens budgetter og regnskaber.

Er der for eksempel planlagt projekter i ejendommen så som renovering af facade eller nyt kan det få indflydelse på udgifterne til det fælles månedlige bidrag – og dermed på din privat økonomi – hvis der ikke er henlagt midler dertil. Og er ejendommen behæftet med tvivlsomme lån kan dette ligeledes få langsigtede økonomiske konsekvenser for dig. F

or et hus vil det gøre sig gældende at lokalplaner for området kan afsløre planlagt byggeri inde for nærmeste fremtid. Dette kan få indflydelse på husets herlighedsværdi og dermed din økonomi.

Det er ikke sikkert at du besidder de nødvendige forudsætninger for at vide hvad du skal kigge efter i sådanne dokumenter. Men det gør en dygtig boligadvokat. Derfor kan du trygt overlade gennemlæsning af disse dokumenter til en sådan. Så er du helt sikker på at være vel informeret når du træffer afgørelsen om køb af huset eller lejligheden.

I Roskilde, Esbjerg, Aarhus, København og Odense finder du afdelinger af Knudsgaard Advokater som står klar med boligadvokat hjælp – læs mere på knudsgaardadvokater.dk

Flere Nyheder