Indret dig med designklassikere

19 januar 2020
cecilie_mortensen

Når det kommer til boligindretning, så er der bare nogle designs, som kan holde deres tidløse udtryk. Det betyder også, at det kan få en solid plads i hjemme i mange år frem, uden at gå af mode. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at man indretter sig på denne måde.

Hvis vi kigger på danske designklassikere, så er det værd at nævne møbelklassikere lavet af Nanna Ditzel. Hun står nemlig bag en række danske klassikere, som lever op til det førnævnte. Fordelen ved at indrette sig med disse ting er også, at det bliver investeringer, som holder deres værdi. Pengene kan derfor også være givet rigtig godt ud.

Herunder kan du finde inspiration til de forskellige Nanna Ditzel designs, som du kan anskaffe dig.

Nanna Ditzel Trinidad stol

Netop denne stol er iblandt de designs, som har givet Nanna Ditzel mest opmærksomhed – og det er der ikke noget at sige til. Denne tidløse stol oser af lethed med dens vifteformede udskæringer, både i ryggen og sædet. Den fås naturligvis i mange forskellige farver, så du selv kan bestemme, hvor meget farve du vil bringe ind i indretningen.

Nanna Ditzel stok

Som en ekstra særlig ting, så har Nanna Ditzel også designet helt særlige stokke. Deres design gør dem også til smukke brugsgenstande, som du med fordel også kan bruge i indretningen, hvis ikke du vil bruge den.

Nanna Ditzel trisser

De populære trisse borde er nogle, som er særligt ideelle til børneværelset. De kan både bruges som et bord, dit barn kan sidde ved eller som en lille skammel.

Nanna Ditzel citybænk

Hvis du ønsker at investere i en fantastisk bæk, så er citybænken en af de helt unikke møbler fra Nanna Ditzel. Der er ingen tvivl om, at bænken med sit smukke design er noget, som skaber blikfang.

Flere Nyheder