Hvorfor bør du vælge træpiller til at fyre op med?

29 oktober 2019
admin

Først og fremmest kan vi nok alle blive enige om, at det er hyggeligt at sidde inde for i varmen, når det enten sneer, blæser eller er koldt uden for. Der er i dag en del boliger der bliver opvarmet gennem fyringsolier. Det gælder særligt fritidshuse eller landbrugsejendomme. Der findes andre alternative og løsninger på markedet i dag. Blandt andet finder du i dag træpiller som en løsning på at opvarme din bolig med. Der er mange gode grunde til at vælge træpiller, frem for fyringsolie eller elvarme, når du skal fyre op for varmen i boligen eller sommerhuset. En af de helt store fordele ved at skifte til træpiller, er den store økonomiske besparelse der er at finde både om måneden og om året. Denne besparelser er vi sikker på, at du nok kan investere andre steder. Derudover er træpiller også en måde at give dit bidrag til en bedre løsning for miljøet. Ved at anvende træpiller frem for elvarme eller fyringsolie undgår du et højere CO-2 udslip.  

Træpiller består grundlæggende af træspånere, der er sammenpresset under et meget højt tryk. Disse træspånere finder man blandt andet af de rester, der typisk opstår under produktionen i træindustrien. På denne måde får du en løsning der både er miljøvenlig og som tager højde for at udnytte det maksimale af naturens ressourcer. 

Hvor skal du købe træpiller?

Der er i dag en del udbydere på markedet af træpiller både i de lokale supermarkeder og rundt omkring på internettet. Det er derfor vigtigt, at overveje hvilke træpiller der egner sig bedst til dit pillefyr eller pilleovn. Herudover bør du vælge en leverandør der fremstiller træpiller efter de højeste standarder. Vi har her fundet en udbyder af træpiller, der både har et godt ry for sit brand og produkter efter mange år i branchen.

Flere Nyheder