Hvilken farve skal jeg vælge til børneværelset?

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du snart have en lille ny, er du måske begyndt at se på, hvordan du vil indrette barnets værelse. Det kan være, at du også gerne vil male rummet, så det kommer til at se ud, fuldstændig som du altid har drømt om. Men hvilken farve er lige god at vælge til børneværelset? Skal du vælge en “kønnet” farve, eller er det bedre at gå med en mere neutral farve? 

Der er mange, der vælger at male børneværelset grønt eller gult, da det er kønsneutrale farver. Hvis du ikke er så meget til lyserød eller lyseblå, kan det være en mulighed. Det kan også være en smart ide, hvis der er flere børn, der skal dele værelse. Hvis du gerne vil male en farve, der afspejler barnets køn kan du for eksempel vælge en matrosa til et pigeværelse frem for en lyserød eller en mat mørkeblå til et drengeværelse. 

maler ringsted

Få en professionel til at hjælpe dig

Det er et stort arbejde at male, og når du venter dig, må du faktisk slet ikke male, da det ikke er sundt for dig at indånde dampene fra malingen. Derfor er det i begge tilfælde en god ide, at du hyrer en professionel til at sørge for at male væggene i børneværelset. 

Bor du i Ringsted, kan du for eksempel se nærmere på malerringsted.dk. Det er et firma, der har stor erfaring med at male alle former for boliger. De kan derfor selvfølgelig også hjælpe dig med at få klaret det værelse, som dit kommende barn skal have. 

Selvom du får en professionel til at male, skal du stadig huske på, at du selv skal stå for en del ting i forbindelse med malingen. Du skal for eksempel sørge for at rydde rummet og at gøre rent, inden maleren kommer. Det er derfor vigtigt, at du sætter noget tid af til at gøre klar. 

Flere Nyheder