Hvad vil børnene have udført af maleren fra Sorø?

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Noget af det første ansvar, som man giver ens børn, er, at de kan få lov til at bestemme, i hvilken farve deres værelse skal males.

For man regner mere eller mindre med, at det kommer til at koste det samme alt efter, hvad det er for en farve, som barnet vælger.

Som voksen har man dog det sidste ord, så det ikke bliver en outreret farve, som der gør ondt i øjnene, eller det hele bliver kulsort, men ellers er der åbent på alle paletter, hvad ungen ønsker sig af farve på væggen.

Måske har man mange børn, som der skal have have malet hvert deres værelse samtidig, eller det blot er et enkelt barn, som der skal have malet sit værelse; eller det kan tænkes, man er ude i, at man skal have byttet værelser, og det kræver en ommaling – eller man ligefrem har bygget et nyt børneværelse, som der skal males.

Børnene får lov at vælge hos maleren i Sorø

maler sorø

Man valgte selv farven til børneværelset, da de var helt små, men som de bliver ældre, så vil de jo gerne have en anden farve, som der passer til deres udvikling, eller det netop er det nye værelse, som de får tildelt, der skal laves om, så det passer til barnet.

Der skal laves mange ting hertil, men et af dem er at bestille arbejde fra https://malersoroe.dk/ , der så kan gå ind og sørge for at male det hele til, som der ønskes.

Det er måske mere det med, hvis der ønskes forskellige mønstre på væggene, eller man ønsker flere farver på samme væg, at det kan komme til at tage mere tid eller endda koste mere, men det er jo ikke sikkert.

Som sagt har den voksne det sidste ord her, og det er formentlig bedst at tage den beslutning i samråd med barnet i sidste ende.

Flere Nyheder