Her finder du en tømrer til at hjælpe med dit byggeprojekt

31 oktober 2019
admin

Går du og drømmer om et nyt køkken, eller at få renoveret dine rum, badeværelse eller garage, kan der være mange overvejelser at tage med. Det kan derfor være en fordel at inddrage en tømrer eller snedker tidligt i forløbet, så du kan få svar på mange af de overvejelser, du bør tænke ind i dit drømmeprojekt. Mulighederne er mange, og her vil en professionel tømrer kunne hjælpe og bistå dig med mange de beslutninger der skal tages under planlægninger af dit nye byggeprojekt. En tømrer vil kunne hjælp dig med både gulvlægning, udskiftning af køkken, reparation af døre og vinduer i huset, tagrenovering samt hjælpe med at bygge en terrasse, carport, garage eller badebro. 

Uanset hvad dit drømmeprojekt indebærer, er det væsentligt at vælge en tømrer der er medlem af Byg Garanti. Det er din sikkerhed for både at håndværket er godkendt, men også for at du er forsikret, hvis der skulle opstå en fejl eller skade efter det udførte arbejde. Du er som privatkunde forsikret med sjusk, fejl og mangler helt op til 100.000 kr. 

Hvem kan du vælge af pålidelig og kompetent tømrer i Gilleleje?

Der er mange tømrer at finde omkring Gilleleje, men vi kan give de varmeste anbefalinger for at benytte Aage Andersen og Søn ApS. Her får du en tømrer med sans for service, kvalitet og en prissætning alle kan være med på. Du har garanti for et fantastisk stykke arbejde med et kvalitetsstempel fra Byg Garanti. Her vil du blive mødt af en ærlig og professionel tømrermester, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Drømmer du derfor om et nyt køkken ny garage eller noget helt tredje, kan du trygt kontakte Aage Andersen og Søn. Her kan du få et helt uforpligtende tilbud på at løse opgaven, hvor du kan forvente et solidt stykke arbejde, der vil holde i mange år frem.

Flere Nyheder