Gør brug af haveservice og få en flot have

17 marts 2020
lotte_hindsberg

Der kan være gode grunde til at hyre en havemand og få hjælp i haven. Det kan være at krafterne ikke er som de har været og du har brug for hjælp til det mere hårde havearbejde eller til at få lavet haven om, så den er nemmere at holde. Det kan også være at du har en del store træer, der trænger til at blive beskåret eller fældet og fjernet. Du vil måske gerne vil have hjælp til at få anlagt en have. Uanset årsagen er det muligt at få hjælp via haveservice i Ringsted, hvis du bor i det område.

Beskæring af buske og træer

Hvis du har store træer og buske i din have kan det være en god ide at få dem beskåret. Ikke alene er de nemmere at holde hvis de ikke er så store, men samtidig har det den fordel at der ikke falder blade ned på dit tag og stopper dine tagrender om efteråret, når træerne mister sine blade. Hvis dine tagrender er stoppet kan vandet ikke løbe ned i nedløbsrørene og ned i kloakken og væk. I stedet vil vandet finde ned i taget og kan give råd og svamp med store økonomiske følger. 

Anlæggelse af en ny have

Hvis du f.eks. har fået bygget et nyt hus og ikke har fået anlagt en have kan du med fordel benytte sig af en haveservice og få dem til at hjælpe dig, så du får de rigtige planter og buske plantet ned de rigtige steder i forhold til sol, skygge og jordforhold. Derned spare du dig selv for at skulle købe nye planter, når de dør eller du slipper for en masse ukrudt, da du vil få planter der skiftevis dækker for jorden og som gør det svært for ukrudtet at finde vej op i solen. 

Flere Nyheder