Giv en sød regnmåler til en du holder af

30 juni 2020
Sara Mortensen

Hvis du ikke ved hvad en regnmåler er, så er du sikkert ikke den eneste. Det siger fuldstændig sig selv i ordet, men derfor kan mange alligevel undrer sig over hvad det egentlig er og hvordan det ser ud. En regnmåler er egentlig bare en pind med et målebæger på toppen, det lyder umiddelbart lidt kedeligt, og derfor findes der i dag en masse søde og sjove regnmålere. Hvis du ikke ved hvad du skal give dine forældre eller bedsteforældre i gave næste gang, så kan det være de skal have en fin regnmåler? Det er en super sød gave, fordi man sagtens kan gøre den lidt personlig. 

En regnmåler måler hvor meget regn der er faldet over en vis periode, og det er egentlig smartere end det lige lyder. Mange overvander altid deres blomster og planter, fordi det ikke er til at vide i det danske vejr, hvor meget vand ens blomster har fået natten over. Derfor er en regnmåler perfekt! Så kan man ud fra den vurdere om ens blomster og planter overhovedet behøver mere vand efter nattens nedbør.

Find en gave der får et smil frem på læberne

Du kan få en regnmåler med en sød ko på toppen, en fin traktor på toppen eller en sjov frø der holder en paraply på toppen – dette er blot nogle af de søde figurer man kan vælge imellem. Man kan vælge en figur som man føler passer til den person, man gerne vil give en regnmåler til. Det er en sød tanke og også meget humoristisk – så kan dine bedsteforældre fremover fortælle deres venner, at de har fået den fine regnmåler af deres barnebarn fordi det mindede dig om dem.

Nogle gange kan alt det gaveræs der eksistere blive lidt kedeligt. Man følger bare en ønskeseddel og ingen bliver rigtig overrasket. Det er meget sjovere at finde en gave som man virkelig synes passer til personen eller som måske bare vil bring et smil frem hos personen.

Flere Nyheder