Gardiner efter mål skal måske rettes til og tilpasses lidt

19 november 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange ting i verden, som man må nøjes med at få standardiseret efter nogle mål, som producenten og fabrikken har bestemt.

Det er på den måde, du kan få det til en relativt lav pris, for det ville koste lidt mere, hvis man skulle hen at bruge mandetimer på at få en ansat til at tilpasse en vare efter mål, som der skal passes til en bestemt kunde, når vedkommende kunne bruge tiden på noget andet, eller man må sætte den almindelige produktion på pause af den grund.

Sådan kan man lidt se på det med gardiner efter mål, for selvom det ikke behøver at koste alverden at få lavet gardiner efter mål i Hillerød eller et andet sted i verden alt efter, hvordan deres metode er, så kan det komme til at tage lidt mere tid, end hvis en maskine bare skal lave det, som den plejer at lave.

Men det kan heldigvis lade sig gøre, så man kan få nogle gardiner, der virkelig passer til vinduet eller vinduerne derhjemme.

image

Gardiner efter mål passer måske ikke altid lige perfekt

For vinduer er jo heller ikke altid standardiseret, da man kan have bestemte ønsker til ens vinduer, så de passer til ens hus eller hjem – som der heller ikke findes et tilsvarende af.

Således kan man blandt andet få vinduer efter mål, og så giver det sig selv, at når der er brugt tid på at skabe nogle vinduer, som der i mål måske ikke er set tilsvarende før, så kommer det samme til at skulle gøre sig gældende med gardinerne.

Men ens hjem kan så sætte sig med tiden, vinduet kan rykke sig lidt og så videre, så de gardiner, man fik i sin tid efter mål, passer måske ikke længere, så man lige skal tilpasse dem.

Det har ikke noget at gøre med, at producenten ikke gør sig arbejde godt nok, men at tiden bare spiller ind på ændringer.

Flere Nyheder