Forkæl dit hjem med smukke kvalitetsgardiner

08 november 2019
admin

Nye gardiner kan gøre ethvert hjem endnu smukkere. Med ny farver, mønstre og længder, kan du give nyt liv til rummet. Men det er lidt af et større projekt at vælge de helt rigtige gardiner til dit hjem. Derfor kan det være ideelt at få lidt hjælp til opgaven fra professionelle folk. De kan hjælpe dig med alt fra opmåling og valg af gardintype til syning og montering af gardinet.

Sådan vælger du de rette gardiner 

Når du skal købe nye gardiner, skal du overveje flere ting. Du skal tænke over, om du vil have gardiner, der går ned forbi vindueskarmen eller om du vil have den slags, der går helt ned til gulvet. Ligeledes skal du også overveje typen og materialet på dit gardin. Skal det være klassiske stofgardiner eller moderne lamelgardiner? Udover det skal du også overveje stilen. Skal de være helt enkle og hvide, eller skal de have en skøn farve? Har du mange mørke møbler, er det en god idé at vælge lyse gardiner.

Noget af det allervigtigste er at måle op til dine gardiner. Så du kommer hjem med gardiner, der rent faktisk passer til dit vinduesparti. 

Få besøg af gardinbussen 

Tidens Design er ekspert i alt, hvad der hedder gardiner. Deres erfarne medarbejdere har styr på at måle op til, sy og montere dine gardiner. Med deres mange år i branchen ved de lige, hvad folk vil have. Og de kan hjælper gerne med at rådgive om valg af gardin til din indretning. 

Tidens Design har også en gardinbus. Som du kan få besøg af. Så bliver det faktisk ikke nemmere at vælge nye gardiner. Du får besøg af en af deres eksperter, som hjælper og rådgiver dig med at vælge dine nye gardiner. Gardinbussen ruller ud for at hjælpe med dit gardinprojekt i byerne Vordingborg, Stege og omegn. Du kan læse mere om Tidens Design og deres gardinbus her: http://www.tidens-design.dk/ 

Flere Nyheder