Fordrive tiden i et byggemarked

06 april 2020
Anders Lundtang Hansen

Du har nok næppe svært ved at fordrive tiden i et byggemarked, hvis du elsker at frekventere sådan et sted, om du så besøger dit lokale byggemarked i Struer, eller du er kommet til et andet i landet – eller endda et i udlandet.

Så har man god tid til at tjekke alle tingene ud, vægte for og imod, måske endda snige sig til at stille et spørgsmål, selvom det rammer en på stoltheden, eller man mødes med nogen, man kender, og så går snakker længe.

Det er en kontrast til, når man bliver hevet med i tøjbutikker, indkøbscentre eller ned at handle ind, hvor man vil gå målrettet efter, hvad man skal have, fordi man følger ens indkøbsliste slavisk, som man ikke afviger fra.

Man kan faktisk ikke forstå, hvorfor man nede i butikken skulle ændre mening eller begynde at impulskøbe – lige indtil man kommer i tanke om, hvordan man selv opfører sig, når man er nede i et byggemarked, hvor man måske endda bryder emballagen for at tjekke et givent værktøj nærmere ud, selvom der er en udstillingsmodel.

Og ellers kan man jo ofte få den byttet med det samme, men man gider ikke at fejlkøbe eller som minimum indrømme det.

Men det forstår ens bedre halvdel sig ofte godt på, så man sender ens kære ned i byggemarkedet alene som et legeland for voksne.

Dog bliver man nødt til nogle gange at have resten af familien med, som ikke deler ens interesse eller har tålmodighed med at være på stedet.

Heldigvis forstår en byggemarkedet sig på den slags, så man nogle gange kan finde legeland til de mindste, eller de voksne kan finde en café at bruge tiden ved.

Ellers ligger mange byggemarkedet ofte tætte på andre butikker, så resten af familien kan fordrive tiden der, indtil man selv er færdig med at ose eller købe.

Flere Nyheder