Find en god VVS installatør nær dig

13 april 2021
Mathias Nielsen

Når man renoverer og istandsætter i hjemmet, så er der mange ting man kan gøre selv. Selvfølgelig er det altid nemmere at hyre en håndværker, men kniber det at finde penge til det, kan du ofte godt selv træde til. Eller du kender måske nogen som kan hjælpe dig med opgaven.

Sådan er det dog ikke med alle installationer og reparationer. Nogle ting kræver nemlig særlig ekspertise og erfaring, fordi ellers kan det gå grueligt galt. Og her tænker jeg specifikt på VVS-arbejde. Fordi selvom det kan virke simpelt, for eksempel at tilslutte en vaskemaskine, så er der nogle regler som skal overholdes i forhold til, hvordan den bliver sat op og tilsluttet. Samtidig er det generelt vigtigt at være påpasselig med sådanne ting, fordi er tingene først gjort forkert, kan det nemt ende med en vandskade. Og vandskader er kendt for at være meget dyre at få løst og repareret. Så hellere være sikker på at tingene er gjort ordentligt fra start af.

Her har du brug for VVS’eren

Det er særligt to af hjemmets rum, hvor det typisk er nødvendigt at tænke en VVS installatør ind i regnestykket. Og det er naturligvis på badeværelset og i køkkenet. På badeværelset skal både toilet, vask og eventuelt vaskemaskine tilsluttes afløb og det skal gøres meget præcist og ordentligt. Især toilettet kræver særlig opmærksomhed, fordi det både skal tilsluttes en faldstamme og have tilføring af vand. I køkkenet er det særligt vask, vandhane og opvaskmaskine, der kræver hjælp fra en VVS’er.

Det kan naturligvis blive dyrt at få lavet alle disse ting af en professionel VVS installatør, men pengene er givet godt ud. Samtidig kan du ofte spare nogle penge ved at planlægge ordentligt, sådan at din VVS installatør kun skal ud så få gange som muligt og kan lave flere ting på én gang. Du kan finde en VVS installatør i Roskilde her.

Flere Nyheder