Få styr på rørene med en dygtig vvs mand

24 oktober 2019
admin

Når køkkenet eller badeværelset skal renoveres, bør du have 100% tjek på hvad du kan – og må – gøre selv. Mange boligejere vælger at udføre en del af arbejdet på egen hånd, både for at spare penge, og fordi der er en vis tilfredsstillelse i selv at kunne fremvise et stykke godt håndværk. Og der er for så vidt heller ikke noget i vejen for, at du selv sætter fliser eller klinker op, eller udskifter vaskens eller badekarrets armaturer.

Men visse former for opgaver – for eksempel elektriker eller vvs relateret arbejde – må du ikke selv udføre. Du vil kunne bringe eget eller andres liv i fare ved at fuske med arbejde, som ifølge gældende regler vil kræve en uddannet og autoriseret fagperson. Og her i blandt finder du altså opgaver, som har med rindende vand og afløb at gøre.

Hvad kan en vvs’er hjælpe med?

Dertil kommer, at der er mange opgaver, som du måske nok gerne må udføre, men som kræver en vis erfaring og et professionelt håndelag. I hvert fald hvis resultatet skal være tilfredsstillende og holdbart. Derfor er det en god idé allerede tidligt i renoverings eller ombygnings processen at kontakte en erfaren vvs’er med et bredt speciale område.

Han eller hun vil kunne hjælpe dig med alt fra flytning af radiatorer, oprettelse af afløb, anlæggelse af gulvvarme net, opsætning af varmepumper og installation af vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler.

Hvor finder jeg en dygtig vvs’er i nærheden af Slagelse?

Leder du efter en faglært og autoriseret vvs’er, som kan udføre opgaver relateret til vvs i Slagelse, kan du med fordel tjekke Uglebjerg VVS. Hos Uglebjerg VVS finder du udelukkende dygtige fagfolk, som kan deres kram, og som kan hjælpe dig med alle vvs opgaver relateret til din renovering.

Læs mere, og kontakt Uglebjerg VVS, på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder