Få nye gardiner med den smarte gardinbus

21 september 2020
Signe Hansen

Tag dig godt af dit hjem – det er der du lader op!

Mennesket har altid haft brug for et sted, hvor de kunne finde fred, være totalt sig selv og lade op til den nye dag og til at møde nye mennesker ude i verden. Derfor er det også utrolig vigtigt, at der hvor man lader op, nemlig ens hjem, er et sted, der er indbydende og rart, og hvor du får lyst til at være. Derfor kan du ikke lade noget gå uset hen i værelset. Alle møbler, farver og stile spiller sammen og skaber sammen rummet. Derfor er gardinet noget som der bør betragtes som et møbel, der bidrager til rummet. Dit valg af gardin er altså ikke et du kan tage let på.

Men hvilket gardin skal du så vælge? Der er stor forskel på lamelgardiner, rullegardiner eller persienner, og også farve og tekstur spiller ind på, hvordan gardinet bidrager til rummets samlede atmosfære og udtryk.

Lad dig inspirere i dit eget hjem

Det er en stor jungle af gardiner, og det kan være svært at forestille sig præcis, hvordan et bestemt gardin vil tage sig ud i et rum. Det er her gardinbussen kommer ind i billedet. De står nemlig klar med en god gruppe dygtige og professionelle fagfolk, der står klar til at guide dig i dine nye gardiner. Konceptet er genialt, fordi de efter første kontakt, kører ud med en lang række prøver på gardiner, som du kan få lov til at se i det rum, hvor det skal hænge. På den måde får du de bedste forudsætninger for at få valgt de rigtige gardiner i første omgang.

Det er en god idé at skrive eller ringe inden, så de mulighed for at udvælge de gardiner som giver mest mening for dig at kigge på.

Flere Nyheder