Få naturen ind i boligen med naturens farver på væggene

08 februar 2022
Niels Geckler

editorial

Bring naturen og foråret ind i stuen med friske naturlige farver. Har du brug for hjælp til et få malet rummene i boligen kan du finde hjælp på malerkalundborg.dk.

I den senere tid har brune og rødbrune farvet været trendy som farve på væggene i de danske boliger. Det ser ud til, at grønlige farver står over for at blive det nye “sort”, når det gælder farver til væggene rundt omkring.

Med alle disse naturfarver får du inviteret naturen helt ind i stuen. Du kan både få en frisk og opkvikkende effekt med klare gulligt lysegrønne farver – eller du kan vælge de afdæmpede nuancer inden for jordfarver eller støvede olinegrønne farver til soveværelset, hvor du gerne vil have farver, der får pulsen lidt ned inden du skal sove.

Benyt dig af afvekslende effekter og gør det hele mere sprælsk

Trænger du til lidt afveksling, kan du lade en af væggene have en anden farve end rummets øvrige vægge, eller du kan have en enkelt stribe af et mønstret tapet op i et rum, der ellers har ensfarvede malede vægge.

maler kalundborg

Der findes både indfarvet puds, forskellige former for maling med mulighed for at lave mønstre i med pensel eller murerske effekter påføring. Et eksempel på en sådan effektmaling er kalkmaling, som kan give et flot rustikt look. De metalliske farver på markedet kan også betragtes som effektmaling. 

En fagmand sikrer et godt resultat på ingen tid

Det er ikke så svært at smøre maling på væggene, tænker du måske. Men hvis du vil have et tapet til at side godt og hvis du vil være sikker på at få malingen udført flot og hurtigt uden klatter alle mulige steder, hvor de ikke skal være – ja så er det en god ide, at hyre en rigtig fagmand, en uddannet og erfaren maler.

Flere Nyheder