Få hjælp til opførelse af terrasser i træ

25 august 2020
Astrid Pedersen

Sommeren er en skøn tid for have ejere. Er du så heldig at være i besiddelse af en have glæder du dig sikkert over den på daglig basis – især på de lange varme sommerdage hvor man både kan finde læ og skygge under de svale træer eller måske en solbeskinnet plet hvor man kan pleje den smukke sommer kulør.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv kan du vælge at få opført en smuk og praktisk træterrasse, som kan danne rammen om mangt en hyggestund. Med en træterrasse har du mulighed for at komme op i niveau og dermed forbedre din udsigt.

Du kan få flere lyse timer per dag hvis du lader en rummelig træterrasse opføre i forlængelse af dit hus. Og så vil en træterrasse kunne udgøre et solidt og stabilt fundament for have møblerne når aftensmaden skal indtages udendørs.

Kan jeg selv bygge min træterrasse?

Det kan i princippet godt lade sig gøre selv at bygge sin egen træterrasse. Det kræver en del håndværksmæssig snilde, det rette værktøj, og selvfølgelig passende materialer.

Det er dog ikke altid helt ligetil at opføre en træterrasse – især ikke hvis resultatet skal være både smukt og holdbart. Du skal for eksempel tage jordbunds forholdene i din have i betragtning hvis du vil undgå at konstruktionen skrider og din træterrasse dermed synker. Og der ud over skal du være i stand til selv at udføre arbejdet i forbindelse med fundamentet således at terrassen ikke styrter sammen og folk kommer til skade.

Hvem kan hjælpe mig med en træterrasse i Nordsjælland?

Hos Kun Terrasser ApS finder du Andreas la Cour, som er faglært tømrer med speciale ud i design og opførelse af smukke og solide træterrasser. Du kan læse mere om Andreas la Cour, og se hans flotte arbejde, på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder