Få hjælp til at vælge den rigtige luft til vand varmepumpe

21 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at nedbringe dine omkostninger i forbindelse med opvarmning af boligen? Så bør du vælge en varmepumpe.

Du kan spare mange penge på opvarmning og skåne klimaet med den rette varmepumpe

Selv om der måske er en stor udgift forbundet med etablering af varmepumpe kan du roligt regne med at denne vil tjene sig selv ind på den lange bane. Samtidig vil du og resten af din husstand kunne vinde en renere samvittighed når det handler om jeres samlede klima aftryk.

En varmepumpe er nemlig særdeles effektiv i udnyttelsen af den tilførte energi hvorfor en varmepumpe luft vand anno 2021 betragtes som det billigste og mest klima venlige alternativ til et fyr.

Denne høje energi effektivitet bevirker nemlig at der udledes mindre CO2 ved anvendelse af en varmepumpe end der gør når du benytter traditionelle varmekilder. Og da en luft til vand varmepumpe ikke bruger fossile brændsler vil der ikke afgives partikel forurening i forbindelse med opvarmning af boligen.

Vælg den rette varmepumpe – det betaler sig

hvis du går og overvejer at smide det gamle fyr ud og erstatte det med en klima venlig og økonomisk varmepumpe bør du dog se dig godt for. Din nye varmepumpe skal som minimum kunne levere samme ydelse som dit olie, pille eller gas fyr. Ellers får du problemer når brugs og cirkulations vand skal varmes op.

Du kan med stor fordel opsøge professionel hjælp til udvælgelse og indkøb af luft til vand varmepumpe. Med hjælp fra et specialiseret VVS firma kan du være sikker på at finde den helt rigtige varmepumpe som er kalibreret til at kunne imødekomme din husstands behov. Og et sådant VVS firma kan du finde i København hos virksomheden Amalo.

Amalo hjælper dig gerne med at udvælge den rette varmepumpe. Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

Flere Nyheder