Få det flotteste og mest ensartede gulv med en gulvslibning

05 april 2021
Astrid Pedersen

Er dit trægulv med årene gået hen og blevet så slidt at det er decideret grimt at se på og ubehageligt at betræde? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Kan mit trægulv blive pænt igen?

Selv om dit gamle trægulv virker helt håbløst og nærmest aldeles saneringsmodent er det ikke sikkert at en udskiftning af gulvet er den bedste idé. Skal det gamle gulv fjernes og erstattes af et helt nyt eet af slagsen kan det godt gå hen og blive en ganske bekostelig affære – især hvis det nye gulv skal holde samme kvalitet som det gamle.

Derfor bør du overveje alle andre muligheder førend du lader dit gamle trægulv brække op eller dække med et nyt gulvbelægnings materiale. Og er gulvet gennemgående sundt og intakt kan det sagtens være at en gulvslibning er fuld tilstrækkeligt når det handler om at få gulvet til at skinne på ny.

Hvad sker der ved en gulvslibning?

Ved en gulvslibning sker der det at det øverste lag – højst et par millimeter – af træværket fjernes. Dette finder sted ved anvendelse af en særlig maskine til afslibning af gulve hvis operationelle del består af en roterende slibe rondel påmonteret sandpapir.

Når maskinen føres hen over gulvet slibes dette på skånsom, dog effektiv vis. Ved denne procedure kan du nemt komme grimme misfarvninger samt ridser, skrammer og slidmærker fra nedtrådt støv til livs. Disse stikker nemlig sjældent meget dybere end før nævnte 1 – 2 millimeter. Og det betyder at du får dit flotte trægulv igen med en gulvslibning.

Hvem kan hjælpe med en grundig og effektiv gulvslibning?

Hvis du ønsker det optimale resultat af din gulvslibning kan du med stor fordel overlade dette stykke arbejde til en dygtig gulvmand fra Gulvkanonen ApS. Du kan få et skarpt tilbud på en billig gulvslibning via hjemmesiden https://gulvkanonen.dk/ 

Flere Nyheder