Et gulv efter dine behov

17 august 2021
Johanne Hansen

Et gulv der passer til lige præcis din familie

Når du skal have nyt gulv, er der mange ting, som du skal være opmærksom på. Det kan både være, hvad der passer bedst til de enkelte rum, men det kan også være ting såsom budget m.m. Men for at starte skal du huske på, hvad gulvet skal bruges til, hvilket lidt fører os tilbage til selve rummet. 

Lad os antage, at du vil have lavet trægulv i stuen. Et rum hvor familien færdes ofte, men som ikke som sådan bliver beskadiget særlig meget. Især ikke hvis du har et gulvtæppe eller lignende på. Omvendt hvis det er i køkkenet, er vi ude i et trægulv, som står overfor sindssyg meget skade og som også har et stort behov for at blive vedligeholdt. Her skal gulvet altså lakeres med en bestemt træolie eller lakering, som holder det hele ved lige. 

Hvis trægulvet omvendt skal ligges på badeværelset, skal det være et trægulv, der kan holde til fugt, og det er straks værre – her er der mange flere ting, du skal være opmærksom på. Alt i alt: Det handler om at holde tungen lige i munden og finde nogle der ved noget om det.

Find den rette gulvmand 

Få en gulvmand ud og du vil dermed være sikret, at du uanset hvad, får tingene til at holde og får de rigtige gulvbrædder. Hvis ikke det er træ, du vil have, kan du også se de andre former for gulve, der er mulige. Læs mere om mulighederne lige her: https://assensgulv.dk/

Dog er det vigtigt, at du vælger en gulvmand som eventuelt kan give et uforpligtende tilbud – på den måde kan du indsamle flere tilbud og finde den gulvmand, som du har den bedste fornemmelse med og ikke mindst synes giver mest mening for dit hjem og din lille familie.

Flere Nyheder