En glarmester kan hjælpe dig med mange opgaver

20 oktober 2019
admin

Har du fået smadret en rude? Eller er du generet af støj og larm udefra? Dugger dine ruder? Har du brug for nogle flotte glasdøre? Eller får du for meget sollys ind i bilen? En glarmester kan faktisk hjælpe dig med et væld af forskellige slags opgaver – næsten alt hvad der har med glas at gøre. Læs med i artiklen her, og få en god løsning på netop dit problem.

Hvad kan en glarmester hjælpe mig med?

En glarmester kan hjælpe med mange forskellige opgaver, f.eks.: 

– Opsætning og skift at butiksruder.

– Smarte helglasdøre til kontor eller bolig.

– Sikkerhedsglas på f.eks. altaner.

– Glas til bademiljø som spejle, brusedøre osv. 

– Solfilm på bilens ruder.

– Renovering af dine vinduer.

Få nye glas i dine vinduer

Der er mange gode grunde til at få skiftet glas i dine vinduer. Det kan blandt andet reducere udefrakommende støj og afhjælpe problemer som duggende ruder. Det kan give dig en god besparelse på dit varmeforbrug og forbedre indeklimaet i din bolig. 

Her finder du en dygtig glarmester

Leder du efter en dygtig glarmester? Så skal du vende blikket mod Glarmester Brian Pedersen. Han holder til på Nykøbing Falster og udfører opgaver her og i nærområdet. Han har mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig med alle de typiske glarmesteropgaver. Udover det har han også et rammeværksted, hvor du kan få indrammet billeder, malerier, broderi, spejle mm. 

Glarmester Brian Pedersen tilbyder også “Glas med garanti”. Det betyder, at du får 5 års garanti på alt skiftet glas. Denne ordningen tilbydes, da firmaet er medlem af Glasmesterlauget. Ordningen dækker udført glasarbejde på op til 100.000 kr. Det gælder lige meget, om man er privat, institution eller virksomhed. 

Du kan læse meget mere om denne glarmester på hjemmesiden. Hvor du også kan se de services, som de tilbyder. 

Flere Nyheder