Derfor kan du overveje at male din lejlighed, når du vil sælge

08 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Står du over for at skulle sælge din lejlighed, vil det sidste, du tænker på måske være at begynde at sætte boligen i stand. Du har sikkert allerede blikket rettet mod det, som du gerne vil flytte ind i.

Men der kan faktisk være nogle gode grunde til, at du maler din lejlighed, inden du sætter den til salg. Vi kommer ind på tre af dem her. Vi er blevet inspireret af malerroedovre.dk til denne artikel. Det er et malerfirma, der kan hjælpe dig med at male i Rødovre og omegn og har stor erfaring på området. 

1. Få hurtigere solgt din bolig

Først og fremmest kan det være en god ide, at du maler, fordi det kan hjælpe dig til at få solgt din bolig hurtigere. Når du en potentiel køber er ude og se din bolig, vil vedkommende jo altid gå og vurdere, hvad de selv skal i gang med at lave. Hvis alle væggene trænger til blive malet, plus der måske er flere andre ting, der skal ordnes, kan det gøre, at der er nogle købere, der springer fra. 

maler rødovre

2. Få flere penge for din bolig

Når potentielle købere går og ser på, hvad de gerne vil gøre ved din bolig, hvis det er dem, der køber den, ser de også på, hvor mange penge de skal bruge på det. De vil selvfølgelig prøve at få et afslag i prisen, så de kan få dækket så mange af deres udgifter til istandsætning som muligt med det. Når du maler din lejlighed, inden du flytter, kan det altså også hjælpe dig til, at du kan få flere penge for den. 

3. Få ryddet ud og ryddet op

Når du skal male, skal du selvfølgelig have flyttet på alle dine ting for at kunne komme til. Det skal du jo alligevel i gang med, når du skal flytte. Derfor kan det være rart, at du med malingen begynder at se alle dine ting igennem. Særligt hvis du har mange ting, kan det være rart for dig at få sat gang i den proces. 

Flere Nyheder