Derfor bør tagrens altid være prioriteret

15 oktober 2021
cecilie_mortensen

editorial

Hvis der er en ting, du som boligejere bør prioritere, så er det tagrens. Det kræver selvfølgelig en nærmere forklaring, hvilket du også får med i denne artikel. 

Derfor er det vigtigt at prioritere tagrens 

Du kan holde dit tag alge- og mosfrit 

For at tage det fra en start, så er tagrens noget, der er aktuelt for dig, som gerne vil holde dit tag alge- og mosfrit. Det betyder selvfølgelig ikke, at tagrens ikke kan laves, hvis du allerede er så uheldig, at taget er blevet angrebet af alger – for lige præcis her kan det være højaktuelt at få det lavet.

Et tag der er angrebet af alger eller mos er naturligvis ikke særlig kønt at kigge på. Men endnu værre er, at det kan tage skade på sigt. Det kommer vi også ind på i afsnittet herunder. 

Undgå frostsprængninger i vintermånederne

Hvis dit tag først bliver angrebet af algerne, så kan det på sigt gøre det svært for regnvandet at blive ledt væk fra tagkonstruktionen. Algerne kan nemlig fungere som små svampe, der suger vandet til sig. Med tiden kan det ende med, at der kommer frostsprængninger, når de kolde måneder nærmer sig. Hvis du dog gerne vil undgå dette, så ræk endelig ud til et firma, der arbejder professionelt med tagrens. 

Bliv fri for alger i længere tid

Hvis du vælger at hyre et professionelt firma til at arbejde med dit tag, så kan de både rense det godt i bund nu, men også give det en behandling, der holder alger væk i ekstra lang tid. Hvis det kunne have din interesse, så hør gerne ind til mulighederne med en imprægnering. Den kan nemlig gøre en stor forskel for dig tag.

Er du blevet en smule nysgerrig på, hvad tagrens måtte koste og hvornår arbejdet kan starte, så læs mere her: http://algebekaemperen.dk/.

Flere Nyheder