Ansøg om online lån til istandsættelse

19 juli 2020
Astrid Pedersen

En renovering af dit hus eller af din lejlighed er ikke alene et spørgsmål om kosmetik.

Hvis dit badeværelse eksempelvis ikke har været sat i stand i mange år er det ikke sikkert at det lever op til kravene om vådrums sikring – og det kan sagtens tænkes at mange af rørene er ved at være tæret igennem. Dette tæller negativt ved en vurdering af boligen i forbindelse med et eventuelt salg. Derfor kan du betragte boligistandsættelse som en investering.

Hvor kan jeg låne penge til boligistandsættelse?

Mange bolig ejere vælger at omlægge et eksisterende lån, eller optage et nyt lån, i deres bolig for at finansiere en renovering. Det er dog ikke alle som har den mulighed. Hvis du hører til den gruppe som ikke kan optage lån i din bolig eller gennem din bank kan du altid søge om optagelse af lån via en låneudbyder.

Hos Ikano Bank kan du låne op til 300.000 kroner online. Du vil ikke blive bedt om at stille sikkerhed for dit lån, og Ikano Bank vil heller aldrig spørge hvad du skal bruge pengene til.

Vælger du at låne penge til istandsættelse af dit hus eller af din lejlighed online kan du have pengene på din konto næsten med det samme. Dette betyder at du kan betale dine håndværkere eller dit entreprenør firma med det samme, og dermed slippe for at skulle betale for istandsættelsen i rater.

Når du låner penge hos Ikano Bank sker det via et online ansøgnings skema. Forud for ansøgning om online lån kan du fastsætte lånets og afdragenes størrelse samt lånets løbetid ved hjælp af den smarte låne beregner. På den måde kan du undgå grimme overraskelser i forbindelse med tilbagebetaling af dit lån.

Du kan læse mere og ansøge om lån til istandsættelse af din bolig på ikanobank.dk

Flere Nyheder